Anmälan

Anmälan sker genom att fylla i formuläret till höger. Ni får inom en vecka en faktura mailad till person 1 i formuläret. Så om du inte får en anmälningsbekräftelse direkt på mail så hör av dig vi kontaktformuläret.

Om du vill anmäla ett lag men ännu inte har deltagare två klar så fyll i N/A på person två i de fält som behövs fyllas i. Ni kan då senare lägga till uppgifterna till deltagare två via mail.

Anmälningsavgiften är:

Tom 190131 1800 kr

190201-190430 2000 kr

Efteranmälan 190501 – 190531 2250 kr
Om det finns platser kvar (här kommer bara finnas ett begränsat antal platser) och efteranmälda får heller ingen tröja.

 

Klass:*
Lagnamn:*
Deltagare 1: *
Födelseår:*
Adress:*
Storlek tröja:
E-mail:*
Målgångsmat:
Ev. Matallergi:
Deltagare 2:*
Delt 2 Födelseår:*
Delt 2 Adress:*
Målgångsmat delt 2:
Storlek tröja delt 2:
Ev. Matallergi (2):
Delt 2 E-mail:*
Enligt personuppgiftslagen och GDPR krävs samtycke för att spara personliga data, såsom namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter på denna blankett så kommer de att sparas i vårt register. Din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Vi behöver dina kontaktuppgifter i händelse av olycka under vårt arrangemang, samt för utskick inför Västervik Swimrun med information om tävlingen. Dina uppgifter kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller deltagande. Du godkänner också att de foton samt filmer som tas under evenemanget där du kan vara med får användas av oss och våra partners. Du intygar också att du har läst Västervik Swimruns tävlingsregler och godkänner dessa. Önskar du att vi tar bort dina uppgifter efter tävlingsdatum, eller har någon annan fråga. Är du alltid välkommen att kontakta oss.
Godkänner ovanstånde
Skriv det som står i bilden: